Ons Team

Ons verhaal, Ons Team

Onze oudste zoon Yari heeft een hele moeilijke start gehad bij de geboorte, waardoor zijn mogelijkheden in het latere beroepsleven zeer beperkt zijn. Het deed ons als ouders nadenken over hoe we ons kind kunnen helpen om gelukkig en zelfstandig in het leven te staan.

Maar hoe …

Lekker koken en dessertjes bakken is altijd al een passie geweest in ons gezin. Yari staat steeds op de eerste rij om al dat lekkers op te eten. Kleine porties? Neen: dat staat niet in zijn woordenboek đŸ˜€

Dus dachten we: “waarom zouden we onze passie voor al dat lekkers niet omzetten in een project waarbij we Yari kunnen betrekken?”

Ballonnetjes werden opgelaten, ideetjes werden afgetoetst, menig slapeloze nachtjes volgden. Het was echter tijdens een culinair citytripje naar Berlijn dat alle puzzelstukjes in elkaar vielen: we gaan met een foodtrailer de boer op en de opbrengst is een extra spaarpotje voor Yari.

Miss Cupcake was geboren!

De rollen waren onmiddellijk duidelijk: Yari zou instaan voor de mis-en-place en ik moet deze ingrediĂ«ntjes omtoveren in zoete zondes. Uiteraard mochten we de rol van proefkonijntje niet vergeten, maar lang hebben we niet moeten zoeken naar vrijwilligers: onze vier kids stonden te springen om gekozen te worden đŸ˜€

X